dagens bästa låt, eller den är nog alltid bäst


fixa håret-dag

Idag har jag fått mitt hår fixat, äntligen! Och imorgon är det sista dagen på praktiken, har varit en toppen vecka.
Nu väntar jag på att julia ska komma hem, sen ska vi gå & handla, Ikväll ska jag göra smoothie.

Vi hörs, skriver när jag har mer att berätta. Ta hand om er! / A

våffeldagen

DÖD EFTER DEN HÄR DAGEN!
Nu ska vi se grey´s anathomy & dricka té.

Hoppas alla har ätit våfflor idag som är så himla gott, för det har inte jag. Men när jag kommer hem, då blir det en himla massa våfflor!


lyx för mig

Vardagslyx för mig är att få tvätta håret och känna den underbara doften av schampot. Att ta en långdush med hett vatten är också underbart.
Helt enkelt LYX! Så njut utav det, alla har det inte lika bra som vi har det.

Imorgon får jag förövrigt mitt hår uppfräschat, äntligen!


hur fint är inte mary-kates hår egentligen? helt underbart fint


första dagen på jobbet

Idag var första dagen på jobbet och det har varit helt toppen! Har hamnat på världens mysigaste salong med världens trevligaste människor. Har sminkat & sålt produkter. Imorgon väntar en dag med sminkningar och jag ska få mitt hår fixat, det är verkligen på tiden och ska bli otroligt skönt och fräscht.


Julia och jag har precis ätit, gjorde en god soppa på kokosmjölk & crabbfish. Ikväll väntar té, mörk choklad och desperet houseviwes. MYS!

Saknar bobii ♥ älskar dig så himla mycket.

Skriver senare eller imorgon! Hörs då / A


fika är mysigt

Sitter och kollar på du är vad du äter, resultatet blev- aldrig någonsin korv igen! Alltså fy fan så jävla vidrigt. . Uäk, blir nästan spyfärdig!

Fikade med mats förut, sådär mysigt att prata när man inte träffats på länge! Det var en toppen eftermiddag, och nu väntar jag på att julia ska komma hem. Snart ska vi laga mat & det blir bra för jag är skithungrig. .

Återkommer med mer uppdatering! / A

in the secret town

Nu är jag på plats (på hemlig ort), tydligen ska jag inte få leva normalt & blogga som jag vill förrens det här har fått ett slut. . Känns helt sjukt att nån sjuk jävel ska få förstöra så mycket!

Imorgon börjar jag jobba, ska försöka ta lite makeup bilder. Men kan inte lova att det blir allt för många då jag lämnade min älskade kamera hemma. Men ska försöka så gott jag kan med mobilen och kanske låna julias kamera då o då. Måste försöka bli frisk tills imorgon oxå, är så himlans förkyld att jag inte kan andas. Och jag som har längtat så efter det här, jag ska bli världens bästa MUA. Nästan iallafall! Drömmar och mål ska man alltid ha, vad ska man annars sträva efter i livet?!

Ikväll ska julia fixa mina naglar har jag bestämmt! Det blir fint med lite lack och nagelsmycken på det. Visade bobii min balklänning igår, han tyckte den var jätte fin & det vart jag glad för att höra. När han kom hade han köpt med sig lite saker som jag kunde ha på resan- godis, loka, tuggummi, boken begravd och veckorevyn. Hur gulligt var inte det? Hur sött som helst tycker jag och jag är överlycklig att jag har dig älskling. ♥ På fredag ses vi när du hämtar mig på stationen, sen ska vi bara hem till mig och mysa & träffa bästa mamma och oliver som jag också saknar.

Nu ska jag ta och plugga lite, eller kanske inte. Ska läsa min körkortsteori så jag kan ta mitt körkort snart! Det blir nice som fan.
Återkommer senare, kika in då. / A

Lägger in en gullig bild på mig och älskling. Har tyvärr inte så många bilder på min mini, så det får bli mycket bilduppdatering när jag är hemma på fredag igen.




packning

kvällen igår var mycket mysig tillsammans med världens bästa nattis ♥

nu måste jag packa. .
skriver senare!

lördagkväll

Nu drar jag iväg till stan!
världens bästa nattis ska firas ikväll, det blir mys tillsammans med tjejerna & kanske utgång. ♥

bilder kommer imorgon. .

Skriver när jag är hemma igen. Ta hand om er! / A

hipp hipp hurra <3

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VÄN NATHALIE SOM FYLLDE 18 IGÅR! ♥
ikväll blir det mys & du ska firas.
jag älskar dig sis!


Robban gästbloggar

Hej Amandas bloggläsare!

Var ett tag sen jag gästbloggade, men kände att det kunde vara kul att göra det igen, borde kanske skaffa egen blogg ( men har inte kommit till skott i den frågan ännu).

Vad händer i mitt liv då? Jo för tillfället är det sista rycket på gymnasiet, vilket innebär mycket stress och press för att få allt att gå ihop på slutet. skönt att det bara är 2,5 månad kvar innan studenten. Innan dess ska man hinna med balen, som äger rum på Söderköpings brunn den 30: e maj tsm med Amanda som min självklara partner och resten av Kunskapsgymnasiet. Kommer bli mycket härligt och balen är något som jag tror att jag kommer att minnas väldigt länge. Kommer att bli underbart att få dansa med Amanda som är hur snygg och vacker som helst i sin balklänning. Tillsammans med håruppsättning och festmakeup kommer det inte vara något snack om vem som har den finaste flickvännen/partnern med sig. :) <3

Ibland är det skönt att ha något väldigt festligt och spännande att se fram emot som studenten, men det kan även vara skrämmande. Jag menar vad händer sen då efter? En del pratar om resor en del om att jobba för att ta ett break. Men om man inte har ett jobb är det inte alltid så lätt att ordna. Personligen vill jag avsluta det jag påbörjat dvs. studierna för att få jobba med det jag verkligen vill i slutändan som är juridik. Är väl knäpp som tycker det är intressant, men sådan är jag :)


Jag vet att man ska vänta med att tacka folk för stöttning på vägen och så till den personliga studentmottagningens traditionella tal, som många frivilligt/ ovfrivilligt tvingas hålla bland nära och kära. Men en person som jag skulle kunna tacka tusenfalt ggr om är Amanda. För ingen person har hjälpt mig så mycket på vägen genom gymnasiet än vad Amanda har gjort för mig. Vi har ju förvisso varit tillsammans under dessa 3 år men hon har alltid stöttat och pushat mig när jag behöver det som mest, även om jag inte alltid varit mottaglig för peppandet. Därför vil jag tacka dig Amanda för att du allltid finns för mig när jag behöver dig, vilket jag även försöker göra detsamma för dig.

Ibland så tar man tryggheten i att ha en flickvän/pojvän för givet, vilket är helt fel att göra. Utan Amanda hade mitt liv sett annorlunda ut (inte åt det positiva hållet) så därför är jag tacksam över att ha världens bästa flickvän. Ville bara skriva och påminna dig om att jag älskar dig. <3

Alla som läst detta inlägg får ha en fortsatt bra dag/kväll/natt så kanske vi ses framöver igen :).

P.S. till Amanda - Den enda som kan få mig att känna mig fullständigt levande är du, jag älskar dig <3


Bild från vår två-års dag :)


goodnight darlings

MAMI ÄR HEMMA ♥
Fick massor med fina saker. Du är världens bästa mamma. .

Bild på klänningen kommer imorgon!
Ses då, godnatt / A

sluttttttttttttttt som fan

DÖD EFTER DEN HÄR TRÄNINGEN!
återkommer imorgon. .

äntligen är den klar

Nu är min balklänning klar.
Nu är det bara att vänta på balen så jag får använda den. .

Nej nu måste jag ta & läsa min svenskabok tills imorgon!
Skriver senare, ta hand om er! / A

<3

finns inga ord för er ♥


bio nu

Försöker plugga, det går inte med min spränghuvudvärk. . Lillebror åkte nyss, min älskade lillebror. Det var mycket bättre när du var hemma, nu är allt så tomt igen.
Idag har inte hänt alls mycket, gick i skolan till halv elva. Ikväll blir det bio, ska se förhandsvisningen av en shopholics bekännelser tillsammans med min mys julia. ♥ skriver när jag kommer hem & berättar hur den var. Är iallafall glad att jag får egen tid med mina vänner & ikväll ska bli en riktigt mysig tjejkväll.

Nu ska jag försöka plugga vidare innan jag åker till stan.
Och tack till världens sötaste elina som har fixat om på min blogg. ♥

Vi hörs senare! / A


...

Vad är det du vill?
Att jag ska sluta med bloggandet?!

Ge fan i mig!


walk-in-closet

Idag har inneburit studiedag för mig. Har tyvärr inte mått bra på hela dagen så vi fick ställa in fikan idag. . Men den tar vi igen nästa vecka istället! Imorgon är det fredag & det är jag väldigt glad för, det känns i kroppen att jag behöver några dagars vila tillsammans med människor jag älskar. ♥
Den här veckan har mormor & kekke varit här. Mycket mysigt! Idag köpte vi en till garderob till mig och mina kläder. Men när jag blir stor nog och flyttar hemifrån, då ska jag ha en walk-in-closet. . Lätt!


Hörs senare! / A

bobii <3


efterlyst ikväll

Onsdag idag, en skön dag. Började kvart över ett & slutade kvart över två, sånna här dagar kan man bara inte klaga! Fick träffa mina tjejer & imorgon blir det en efterlängtad fika tillsammans ♥ mysisar.

Mamma ringde nyss, min älskade mamma!

Snart är det fredag & jag saknar bobii. ♥
Ikväll är det efterlyst och nu blev jag glad.

/ A


tisdagkväll

The mentalist, huvudvärk & sakna bobii ♥
Det sammanfattar min tisdagskväll.

grymt pepp

Hej bloggen!
Tänkte bara berätta lite kort om idag. Skolan har varit bra, förutom en jävla idiotsak. . Blir så arg att du inte bara kan lämna mig ifred. Tur jag har mina tjejer som finns där, mina bästa vänner. ♥
Var och hämtade ut min & julias biljett till förhandsvisningen på a shoppalicers bekännelser, eller vad den nu heter. Är iallafall grymt peppad! Vi hoppas på goodiebags och annat smått o gott.



Nu ska jag krypa ner i soffan med te, mörk choklad & en ipren.
Ta hand om er & va rädda om varandra! / A


natti

Är inte ett dugg trött & halsen håller på att kittla ihjäl mig. . Träningen med frida var helt underbar, älskar att träna. Hittade tyvärr ingen slagsäck att slå på. Fick nöja mig med att springa, träna mage & armar.

Pratade med mamma förut. ♥ Tur att hon har det bra!
Den här veckan kommer bli riktigt underbar. På onsdag börjar vi kvart över ett & på torsdag är vi lediga. . Ibland älskar jag gymnasiet. Eller älskar gör jag varje dag, jag får ändå hålla på med det jag älskar och brinner för. Inte alla som får, så kan tänka mig att jag är väldigt lyckligt lottad. Men som jag kämpade för att ta mig ända hit.

Hörs imorgon
Godnatt! / A

äntligen tillbaks

Måste säga att jag varit väldigt dålig på att skriva på senaste tiden. Beror väl på att jag tillbringat mycket tid med vänner, pojkvän & annat. Är så himla glad att jag har världens bästa vänner och pojkvän som ställer upp för mig både i bra och mindre bra stunder. . Som tillexempel i helgen, det är inte ens värt att nämnas egentligen. Men blir bara så jävla förbannad! Hallå snälla, låt mig vara ifred. Vart kommer den här sjuka människan ifrån?

Trots detta så rullar dagarna på, mamma är borta & jag saknar henne. ♥ Idag kommer min älskade lillebror hem, som jag har saknat dig. Mormor och kekke kommer också! Det blir toppen.
Ikväll ska jag träna med bästa frida, underbart! Ska ta ut mina agressioner på någon jävla slagsäck nånstans. . Håller på att bli sjuk också, det kittlar i halsen, jag hostar hela tiden & låter som en gammal kärring när jag pratar! Min vanliga tur. Har iallafall tur med vänner, pojkvän & familj. Det har jag världens bästa av. ♥

Nu ska jag göra mig en kopp té & ta en bit mörk choklad.
Vi hörs senare!
Och en sak till, gör det till en vana att kika in här varje dag, för nu är bloggamanda tillbaka igen.


Vänner är till för att skydda, stötta & älska.

mot träningen

Nu kilar jag iväg & tränar med min bästa som jag älskar! ♥
Skriver när jag kommer hem, hej så länge.


saknar mami

Nu har mamma åkt, trodde inte det skulle kännas såhär ensamt. Det ser tillochmed lite ledsamt ut när mammas säng står här alldeles tom & jag vet att hon inte kommer hem på två & en halv vecka. . Som tur är kommer bobii hit vilken sekund som helst! Fick super fina presenter av mamma som låg på min säng när hon åkte. Det var en nyckelring där det stod love på, så sött, sen fick jag underkläder & två böcker. Mami är bäst! ♥


mys med tjejerna hos anna

Tack för världens härligaste kväll. . ♥

kvällens värd


fina lovisa


fina julia


mina tjejer ♥


jag & lovisa


jag är nöjd


lovisa också


sötnosar


asgarv?!


tack anna, du är guld värd hjärtat ♥


denna bild får avsluta kvällen

RSS 2.0