what a night

Nu sticker jag till anna, bilder kommer imorgon!
Ta hand om er ikväll & ha kul, för det ska jag ha.


sköna lördag

Helg & det är underbart! Igår åkte jag till bobii, min mysig kille som jag älskar över allt annat. ♥

Veckan i skolan har gått fort, det gör den alltid när jag har mina tjejer omkring mig. Är världens lyckligaste som har er. .
Fick reda på att jag fått min apu i stockholm på en salong som heter individ & hur kul är inte det egentligen?! Speciellt när mina två brudar ska åka med mig upp. Julia och jag ska bo tillsammans, kan ju faktiskt inte bli så mycket bättre! ♥

Ikväll ska jag till anna på inflyttningsfest med mina bästa. Och imorgon kommer bobii hit, vi ska & se män som hatar kvinnor. . Tur att han inte hatar mig, han älskar mig rättare sagt, jävligt mycket! Det vet jag.

min fina


under the bridge


pannkakor är livet

Har pluggat hela dagen sen jag kom hem vid 11. Men ska klara dom här sista dagarna fram till praktiken. .
Ikväll gjorde jag & mami pannkakor, världens godaste mat! Och just nu väntar jag på att design simon & tomas ska börja, mitt nya favoritprogram.
Nej, nu ska jag läsa min svenskabok & vänta på att bobii skriver nått roligt! Jag älskar dig ♥

blääää jag pluggar

Pluggar, hittar ingenting om spanien. . Nu vill jag sluta med historia! Det liksom räcker nu. Andreas har gett oss alldeles för mycket på alldeles för kort tid, det finns faktiskt mer än historia som behövs prioriteras i skolan. . Åh, är lite smått irriterad på honom! Nu måste jag börja ägna mig åt engelskaprovet som vi har på torsdag & sen måste jag plugga matte. Så det är bäst jag slutar nu & fortsätter med pluggandet.


Saknar bobii. ♥


den svänger, lyssa lyssna lyssna


hockey & träffa söta brudar

Igår var jag med min pärla & kollade på hockey. ♥ Du är bäst bäst bäst och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Jag träffade elina & emelia också, världens sötaste tjejer. ♥
Efter matchen åkte jag hem till bobii. . Dig älskar jag så himla mycket, du är den absolut finaste människan som finns och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om inte du fanns i mitt liv.

Idag ska jag plugga & imorgon börjar plugget igen. Har räknat ut att det bara är tjugo dagar kvar i skolan tills vi går på praktik i två veckor och efter det är det påsklov. Nej, nu ska jag plugga och sakna bobii.
Kika in senare, för jag kommer skriva mer & uppdatera med dagens låt. / A


finaste


jag saknar twin

Sitter och pratar med natalie. Den människan är så jävla saknad. . Glömmer aldrig veckorna som vi hade tillsammans i turkiet & resten av sommaren som jag spenderade uppe i lycksele och du här nere hos mig.
Du är bra bra bra ♥ älskar dig av hela mitt hjärta twin.


mys i tisdags

Här kommer en fin bild på mina finaste tjejer från i tisdags. . ♥


ni är saknade

Snart kommer josefine. Det blir skönt att ha sin bästa vän här!

Imorgon kommer äntligen nathalie hem från fjällen, som jag har saknat dig. . Och frida kommer hem från skellefteå idag. Mina älskade vänner återvänder hem. Det är skönt! ♥

saknar er.



underbar, absolut den bästa idag


lasse winnerbäck <3


mysdag med anna

Mysdag med världens bästa anna. Det är så himlans skönt att du bor här i linköping nu så jag har dig nära. . Känns helt underbart faktiskt! Min bästa. ♥

Imorgon kommer josefine hit, det blir mysigt. Och på lördag kommer bobii hit. Det blir en bra helg för lillen kommer hem på lördag också, och honom längtar jag efter.

Nu ska jag sova, eller nej! Jag ska kolla på någon mysig film & sen sova. .
Godnatt! / A

my best

090219

Pluggar nu, så jävla tråkigt! Längtar tills historian är över. .

Firade min bästa josefine igår, du är värd det allra bästa! ♥ Hoppas du hade världens mysigaste & bästa dag.

Ska träffa anna ikväll, mys med mitt hjärta. ♥
Hörs senare! / A

grattis bästis

GRATTIS JOSEFINE PÅ 17-ÅRS DAGEN!
Hoppas du får världens bästa dag. Du är värd allt! ♥


mys med tjejerna

Kom nyss hem från världens bästa kväll med mina tjejer. Vi lagade god mat, prata om allt och ingenting & hann med att se lite på patrik 1,5 som är världens bästa film. Efter det gick vi mot bion. Benjamin button var bra, allt är bra med mina tjejer. Det känns som jag har känt er hela livet & ni ska veta hur tacksam och glad jag är över att ha er i mitt liv. Jag älskar er, men det har ni hört så många gånger. Jag känner att det aldrig kan bli för många gånger att säga sånt till sina vänner, för ni betyder så otroligt mycket. ♥

Godnatt! / A

the power of love








vi är bäst tillsammans.

vad är snyggast?

Nu är min älskling & prövar smoking till balen som är den 30 maj.
Det ska bli världens mysigaste. ♥

Vad tycker ni är snyggast, svart eller grått?
Själv tycker jag grått. .


nya balklänningar

Sitter & kollar på efter tio med malou von sivers. Bra program, brukar se det när jag är ledig eller sjuk. . Just nu pratas det om sömnproblem, känns ganska passande då jag inte sov bra alls inatt. Det snackas också om knutbymorden och hela den sjuka sekten. Intressant, men sjukt.

Idag ska jag äntligen träffa mina bästa brudar. Vi ska på bio & se benjamin buttons otroliga liv, jag hoppas den är bra! Sen ska vi mysa. ♥ Imorgon åker jag till norrköping & josefine. Senare ska jag vidare till bobii. .

Om två veckor åker mami till indien. Det kommer bli lite ensamt, men jag ska bo hos anna lite & sen kommer bobii få komma hit och jag ska bo hos honom också. Sen kommer mormor & kekke hit, det blir bra för jag saknar dom!

Har hittat två jätte fina balklänningar. Slänger upp bilder så får ni säga vilken ni tycker är finast. Hörs senare / A




090216

Nu har det varit helg & alla hjärtans dag! Jag och bobii var på bio & såg bröllopsduellen, på kvällen åkte vi och köpte sushi. . I söndags åkte jag och bobii och hälsade på hos anna & jimmy i deras nya fina lägenhet här i linköping. Skönt att ha min hjärtevän så nära, det känns toppen faktiskt!

Imorgon ska jag träffa mina underbara tjejer. Vi ska mysa i annas nya lägenhet, laga god mat, snacka skit & gå på bio. Det är mina brudar det & jag älskar dom. ♥

mina fina


På onsdag åker jag till min josefine som fyller. Längtar så himla mycket efter dig. Det enda jag kan göra just nu är att tänka på dig. Du har mitt stöd till hundra procent, jag tänker verkligen på dig hjärtat. Kommer alltid att finnas för dig. Vad som än händer & det vet du.

bästis & jag i london


lily & susi


en kärleksförklaring

Detta inlägg tillägnar jag helt åt min robert ♥

Min kärlek till dig kom redan den tjugofemte januari 2006, det var första gången jag träffade dig. Jag minns den dagen som om den vore igår. När jag mötte dig så stannade hela världen, du var den absolut finaste människan jag någonsin sett. Min kärlek till dig har aldrig varit förändrad sedan dess, eller jo, nu ljög jag. Givetvis blir den starkare och starkare för varje dag tillsammans med dig. Att vakna upp på morgonen & veta att jag har den absolut bästa killen i världen gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, bra och dåliga saker & visst har vi bråkat. Men vad vore ett förhållande om man aldrig bråkade och tyckte olika om saker? Inget förhållande alls skulle jag gissa på. Och alla minnen vi har tillsammans, sitter & funderar på vilket som kan vara det bästa. Det är svårt, för jag har upplevt så himla många bra saker med dig. Men ett måste vara dagen då vi blev tillsammans, och sen kommer jag ihåg en speciell dag. Det var dagen du kom hem från thailand, jag vet inte varför. Men jag hade saknat dig så jävla mycket under tiden du var borta, och sen när jag ser dig i fönstret utanför prolympia och jag bara kunde springa ner till dig & slänga mig i din famn. Ja, det är ett väldigt starkt minne. . Kommer ihåg alla ledsna telefonsamtal vi hade till varandra när du var borta! Men nu kom jag just på ett till starkt minne. Det var ju självklart när jag var nere i österrike på språkresa & fick operera mig. Och den ända jag ville prata med då var dig. Kommer ihåg alla fina texter du skickade till mig som jag fick läsa innan operationen & det gjorde så jag inte var rädd. Vi har mer gemensamt än någonsin kan ana! Det betyder så mycket för mig att ha någon man alltid kan ringa, som svarar för det mesta & som alltid stöttar mig vad det än gäller och som lyssnar på mig. Tillexempel att du följde med mig till sjukhuset förra veckan betydde otroligt mycket för mig, vet inte hur jag hade klarat den annars. . Jag beundrar dig för att du alltid står ut med mig. Och jag kommer alltid stå ut med dig, eller jag står inte ut. Jag njuter av varje dag jag har tillsammans med dig. Jag vet att det kommer bli många många år tillsammans. Dom här åren vi vart tillsammans har varit så himlans underbara & bra. Jag vet inte vem jag är utan dig. Det var du som fick mig på rätt spår igen och det kommer jag alltid vara dig evigt tacksam för. Jag älskar dig av hela mitt hjärta & själ robert ♥
Våran första kyss, mycket mycket speciell.


Och våran låt, kommer alltid vara våran låt älskling.


i love you

Ojojoj vad längesen det var jag skrev. Men får fortsätta skylla på att min miniälskling inte finns här just nu.
Förra helgen var jag hos bobii i norrköping. Vi myste med god mat & bowling. Kung som jag är vann jag självklart!

Den här veckan har bara rullat på, har haft jävligt mycket plugg. . Nu ser jag fram mot imorgon när bobii kommer hit. Min prins. ♥ jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå.
Det här är så jävla typiskt oss



dagens låt


hell yeah

fick mitt besked idag. .
sug apröv alla jävla läkare på kungsgatan!



har varit dålig på uppdatering senaste tiden, vilket beror på att jag glömde min miniälskling hos min älskling. men det ska bli bättre.
jag saknar dig ♥


dagens låt


PUSS

Snart åker jag till norrköping & min älskling. Saknar dig ♥
Kommer få tillbaka min kamera också, som jag glömde i bilen när vi hade varit på sjukhuset.

Vill bara säga att jag har världens finaste vänner, vet ärligt inte vad jag skulle göra utan er.
Ni är dom finaste man kan ha. ♥




















dagens måste


sabinas kamp

http://mittlivsabina74.blogspot.com/

LÄS DEN!

min kärlek

typiskt oss. .
men jag älskar dig så himla mycket. ♥



jag & sjukhus är inte = sant

Idag var det dax för sjukhuset. Har aldrig mått så dåligt eller varit så darrig i knäna som jag var i morse. . Inte hade jag sovit heller, eftersom jag drömde mardrömmar hela natten.

Iallafall kom vi in på sjukhuset och in på hjärtkliniken. Där fick jag göra undersökningar & ta prover.

Nu är det bra & jag mår bra.

/ A


dagens låt



Lovisa tipsade mig om låten & den är absolut värd att bli dagens låt. För den är helt jävla underbar.

my love

Tänkte visa en bild på min fina väska som jag fick av mina tjejer i lördags.
Utan tvekan den finaste väskan och dom absolut finaste vännerna. ♥
Jag älskar er av hela mitt hjärta.


090203

I morse hade jag min första körlektion med min nya körlärare. Det är beräknat att jag ska köra upp nångång i mars! Grr, det längtar jag till.


Idag var det en lång dag i skolan. . Men nu är jag äntligen hemma & måste plugga till produktprovet och skriva klart historian.


Imorgon är det dags för sjukhuset, och jag är skitnervös. Tur att mamma & bobii följer med. ♥

Skriver nått mer roligt inlägg senare. Nu väntar plugg / A


abba



dagens måste!

london

Jag & bobii pratar på msn. Just nu sitter vi och diskuterar om att flytta till london efter jag har tagit studenten och bobii har pluggat klart till affärsjurist. Eller rättare sagt så diskuterar vi inte, vi ska göra det!
Jag har redan bott i england en gång, och det var toppen!

Det var väl bara det jag ville säga egentligen, återkommer senare med nya inlägg. Vi hörs då / A


dagens låt



Jordin Sparks feat Chris Brown- no air


mitt överraskningspartaj

Vet inte riktigt vart jag ska börja. . Igår hade världens bästa mamma fixat en överraskningsfest för mig med mina finaste vänner. Det var för att jag fyllde 18 förra veckan.

Jag har världens finaste & bästa vänner. ♥ Jag har verkligen, verkligen det.
Och jag som var så nervös igår innan jag visste nått, nu i efterhand var det ju bara onödigt att vara så nervös, hihi!

Iallafall kom mina fina vänner och överraskade mig, och jag blev hur glad & överraskad som helst. Det tror jag alla kan hålla med om! Men jag blev verkligen lycklig. Att få träffa alla man tycker så himla mycket om, det kan inte bli bättre än så. Och mamma som hade fixat med mat, världens finaste och godaste tårta och en frågetävling om mig. Ja, det kunde inte blivit bättre än vad det var. Ni gjorde dagen till den bästa, och jag älskar er så himla mycket, det tror jag att ni alla vet. ♥ Skulle kunna göra vad som helst för er, det är sånt vänner är till för. Jag kommer alltid finnas för er.
Måste även tillägga att jag fick världens finaste presenter & blommor igår. Tack underbara tjejer. Och tack till mami som fixade allt det här till mig, love you.

Bilder säger mer än tusen ord, så nu tänkte jag slänga upp bilder från världens bästa dag igår.


iss & jag


nattisen & jag


jag & julia

lilla jag

lyckliga jag

sandra

lovisa & iss

frida & sandra

natha

lovisa & frida

anna & lovisa

nathalie

julia & lovisa

julia

anna & lovisa

frida

lovisa

lovisa & julia

jag & iss

mina fina brudar

mums!


Ni är dom absolut finaste man kan ha.

RSS 2.0