vad tycker ni?

Funderar på att börja lägga upp dagens låt.
Vad tycker ni om det?

Skriver senare, måste försöka lista ut vad det är som ska hända idag. . / A

störda grannar

Vilken start på en lördagmorgon. Grannarna håller på att flytta och började redan vid halv sju imorse. Visst sånt kan ju vara lugnt, om man försöker göra det lite tyst så tidigt på morgonen. . Men nej! Tror ni surkärringen & äckelgubben gjorde det? Nej, det var ett jävla ståhoj uppe i deras lägenhet och utanför mitt fönster. Till sist fick jag nog och slet upp fönstret. Fan kan människor visa respekt för varandra eller? Visst dom är pensionärer och kan sova hela dagarna, men jag, jag kan fan inte sova hela dagarna! Jag går snällt upp klockan sex varje morgon för att åka till skolan, men på helgerna kan man väl iallafall få lite frid när man vill sova? När jag blir gammal ska jag alltid visa respekt mot dom yngre, ska komma ihåg det här inlägget jag skrev. .

Hm, det är nått mystiskt som ska hända idag. . Jag är nervös, jävligt nervös faktiskt!
Det börjar kännas i magen & illamåendet tränger på lite. Men det är nog inget farligt, jag är bara nyfiken. Typiskt mig.

slänger in en bild på mig & lilla viran

jag är starkt emot

Dagen började med ansiktsmassage & avslutades med ett jäkla dataprov. .


Nu sitter jag hemma med lillebror och vi ska snart och hämta pizzan. Sen blir det let´s dance. . Usch jag är trött, blev det efter massagen imorse. Men jag ska inte klaga, för det är inte alla som har det lika bra som jag!


Ser på nyheterna just nu. Och gissa vad dom säger? Jo att misshandeln av barn har ökat i sverige. Är jag förvånad? Nej, för det är sånna idioter vi har i vårat land. Jag blir så jävla arg alltså, sånt här väcker verkligen känslor inom mig. Och det berör så fruktansvärt, jag skulle kunna göra vad som helst för att barn ska slippa någon form av misshandel. Dom berättade att var tionde person som ringer till BRIS berättar om just misshandeln som dom är utsatta för i hemmet. . Det är sjukt, helt jävla sjukt! Att en förälder kan slå sitt egna barn, eller slänga ur sig glåpande och kränkande ord, hur fan kan man göra så mot någon, men främst mot sitt eget barn? Jag skulle mer än gärna kunna sitta i andra änden av telefonen & lyssna på alla barn som ringer. Jag skulle så gärna vilja hjälpa alla dessa barn. Sverige behöver sätta in mer resurser för att stoppa barnmisshandeln. Det är bara sjuka svin som misshandlar, fega jävla idioter. Dom förtjänar ett liv bakom lås & bom. Om dom ens förtjänar något liv alls, det tycker inte jag. . Häng dom på öppen gata är mitt förslag. Och låt oss helst spotta och sparka på dom innan dom dödas.


amanda tipsar

Tänkte tipsa om ett sött överfallslarm som jag hittade på nätet. Något som jag tycker alla tjejer borde ha. Själv har jag ett lila som tjuter uta bara helvete om man drar i det, men det känns så mycket tryggare att vara ute & gå när det är mörkt. Fick det av kekke i julklapp, och det visar bara hur mycket han bryr sig om mig. ♥ Det är typ världens bästa present att ge bort till någon man är rädd om.

Detta söta hjärta finns att köpa på http://www.feelsafe.nu/product_info.php?cPath=27&products_id=74&osCsid=59bd6085b5cb8b0923ad084d5ff4f9b5


traffickinghalsband

Människohandel pågår dygnet runt i hela världen. Till Sverige transporteras årligen hundratals kvinnor och barn för sexuellt slaveri. Vart och ett av dessa fall innebär en personlig tragedi. Handeln med människor har en klar koppling till andra former av internationell organiserad brottslighet, såsom narkotika - och vapenhandel. Samverkan mot Trafficking har till uppgift att med gemensamma krafter motverka människohandeln.

Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smyckena "Not for sale". Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-60 kr av varje smycke går till en fond som startas av Insamlingsstiftelsen Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till. Det kan handla om mammor utsatta för människohandel, som stannar i Sverige en längre tid för att vittna. Hemma väntar kanske ett eller flera barn. Här behövs ofta omedelbar hjälp, såsom mat och kläder. Konkreta insatser kan vara avgörande för att de utsatta kvinnorna skall få kraft till att återta kontrollen över sina liv.

(text & bild tagen från blingit.se)


besök sidan för att läsa mer & beställa.

http://www.blingit.se/visa_produkt.asp?id=925&t=Dangerous+Goods+%2D+Halsband+%2D+Not+For+Sale


mysis

Nu är min lilla älskling här, han kom hit & överraskade mig förut. . Gulligt ♥

Nu är det made in sweden & det är ju typ världens coolaste program. Jag vill också åka till LA, men dit kommer jag en dag. Och blir typ världens kändaste, not!

Hörs imorgon, ha en bra kväll / A

kim andersson & sverige

Ikväll hade sverige match igen. Matchen var bra, den förstördes dock av skit domarna. Alltså domarna måste ha varit dom dåligaste av dom sämsta. . Usch det förstörde hela matchen! Tur att sverige har spelare som andersson, doder & larholm.


Här har vi världens bästa lagkapten & en kille som är bäst när det verkligen gäller.
gud vad jag saknar handbollen. .

Om en timme börjar my perfect life med vikkan, det ska jag se. Och senare ska jag se min favorit twilight.

Ha en riktigt skön kväll, för det ska jag ha! / A
älskar bobii ♥


heels

Åh har hittat ett par underbara heels som jag bara vill ha! Skulle passa perfekt till sommaren. Och inte nog med att dom är snygga, dom är oranga också. Det som är så himla supertrendigt. Ja, det kan helt enkelt inte bli bättre.
Om jag bara kunde trolla fram pengarna också. . Men men, så är det bara. Man ska inte ha allt man önskar sig!
Jag tror starkt på principen att man inte blir lyckligare äv pengar & att få allting man pekar på. Jag har det grymt bra som jag har det.


Men tänker iallafall slänga in en bild på dessa snygga & mycket sommriga heels som kommer från topshop.


till bebisar

Har hittat grymmaste sakerna. . Perfekt om man själv skulle ha barn, men nu tänker jag på att ge bort i doppresent eller födelsedagspresent till dom minsta!


Här kommer en söt liten burk, som jag själv skulle behöva. Tänk vad rik jag skulle bli då, hihi!


Och en sån här liten söt att suga på. .


Perfekt om man inte vet vad man ska ge bort! Dessa saker kommer från sagoborgen.se, kika in där. Finns mycket fina saker till bebisar.


Snart dyker det upp fler tips. Håll ögonen öppna!

Tipsar så fort jag har hittat något kul.


ni gjorde det till den bästa dagen

Den här dagen saknar jag, det var världens bästa dag. . Min 18-årsdag!
Oj oj oj så många fina saker jag fick, och alla underbara människor som firade mig. Jag har absolut dom finaste vännerna man kan ha, den bästa killen & den underbaraste familjen. ♥

Mina fina rosor som jag fick, nu är dom torkade och hänger & ser så där jätte fina ut i mitt lilla rum. Och min älskade lilla rosa datorn. .


Skriver om allt möjligt för att komma ifrån pluggandet en stund, men nu är det dags att sätta igång igen.

Skriver mer senare, kika in då! / A


kill me

plugg plugg plugg plugg. .
Usch, nu behövs verkligen ett lov så man kan glömma pluggandet för att tag & få umgås med vänner och pojkvän. ♥ Det behövs!

Men nu ska jag fortsätta plugga på min historia & produktprov så att jag kan se handbollen ikväll, för den får jag bara inte missa!

Skriver något lite roligare senare, vi hörs då! / A


bondebröllopet

Nu är bondebröllopet slut & gud så mysigt det var att kolla på. . Det är ett sånt bröllop man drömmer om. Jag har alltid velat gifta mig, och jag längtar till den dagen jag gör det. Jag ska se till så jag får världens bästa bröllop. ♥

Har iallafall fått vara med på ett underbart bröllop & då fick jag vara tärna, vilket var en stor ära och något jag aldrig kommer glömma. . Fina minnen!



CV

Här sitter jag och försöker skriva ihop ett CV, och hur lätt är det?!
Dags att söka sommarjobb nu iallafall, så vi får väl se om jag lyckas charma någon med mitt fina CV som jag försöker slänga ihop. Det blir nog bra i slutändan iallafall!

Snart börjar bondebröllopet & då ska jag givetvis sitta bänkad framför min tv. . Och sen skulle det börja något spännande program om advokater ikväll, det ska jag inte heller missa. Sånt är superintressant tycker jag, och få veta hur dom tänker. Man lär sig alltid något nytt, det är bra att dra lärdom av alla sorters människor, inte för att jag kanske tycker att advokater har världens trevligaste jobb som sitter & försvarar våldtäksmän eller barnamördare. Men någon ska ju göra det också, det har det svenska samhället bestämt.


Nej nu ska jag ta mig något att äta, känner att jag börjar bli riktigt hungrig.

Skriver senare, ha det bra så länge. / A


fjärde februari

Har pratat med bobii nyss & han har lovat att följa med mig till sjukhuset nästa onsdag. Han och mamma kommer att få vara mitt stora stöd den dagen. . Det kommer vara jobbigt, jobbigt så in i helvete! Blir nog en av dom tuffaste dagarna jag ska uppleva, för allt blir så mycket jobbigare om man är rädd. . Men jag är så otroligt tacksam att jag har en familj, världens bästa kille & vänner som stöttar mig. ♥

ett brinnande ämne

Sitter och ser oprah på tv, det handlar om kvinnor med diagnos bröstcancer. Det är ett så starkt ämne & jag blir otroligt berörd. . Vet egentligen inte varför jag ser det, för det gör mig så himla ledsen och rädd. Rädd för att någon nära mig eller jag själv skulle drabbas. . Det är sånt som bara inte får hända! Sånt man tror inte ska hända.

Jag måste säga att dessa kvinnor är fantastiskt starka och jag beundrar dom för att besegra sjukdomen och samtidigt jobba för att färre & färre kvinnor ska råka ut för denna hemska sjukdom. Det är stark, riktigt starkt!

Jag gör allt jag kan för att bidra med pengar till bröstcancerforskningen, jag bidrar och köper ett rosa bandet. Det tycker jag att alla kan göra, det kostar inte mycket, men ditt bidrag spelar roll.  Jag tycker alla ska ta sig en tankeställare om bröstcancer, för det är inget vi önskar oss, inte ens till våra värsta fiender.


Det var allt just nu. / A


25 augusti 2006

Idag har jag & bobii varit tillsammans i två och ett halvt år. . ♥
Den absolut bästa tiden i mitt liv, det går inte att förklara med alla ord i världen hur bra jag har det med dig.
Du är den bästa killen i hela världen & jag skulle aldrig aldrig aldrig byta dig mot något.

Kom alltid ihåg att jag älskar dig mest.

25 augusti 2006 ♥


älskling, jag, mormor & kekke


Robban gästbloggar...

Tja ni som läser Amandas blogg!

Om några få månader då tar jag studenten efter tre slitsamma år på Kunkapsgymnasiet i Norrköping. Trots många uppesittarnätter av frenetiskt pluggande efter sena hockeyträningar har tiden passerat väldigt fort. Känns inte alls länge sedan man flyttade ifrån Linköping till Norrköping för att börja spela hockey och plugga i en ny stad med ny miljö för att få en nytändning på livet. Ett halvår tidigare träffade jag Amanda som idag har varit min flickvän i 2,5 år.

Mycket har hänt under de snart 3 åren som jag bott i Norrköping. Första sommaren tillbringades tsm med Kenny som jag lärt känna genom hockeyn och skolan. När skolan och gymnasiet började kände jag inte många i Norrköping förutom de man lärt känna genom hockeyn, vilket i sig kan kännas som en utmaning, men vilket också för många säkerligen kan kännas som jobbigt. Den nya klassen fungerade bra även om det till en början kunde kännas främmande att vara den enda i klassen som höll på med idrott. Detta jämfört med den tidigare klassen som bestod av 15 hockeygrabbar. Men 2,5 termin har gått och jag har lärt känna många härliga personligheter som jag säkerligen kommer att sakna att träffa vardagligen efter studentfirandet i juni.


Men samtidigt är det ju studenten man ser fram emot, det är ju det som är målet att passera. En vanlig fråga för 3:or så här till början av våren av sista gymnasieterminen är väl vad man ska göra efter gymnasiet, efter att sista steget av trappan in till vuxenvärlden har bestigits. Vad göra sen så att säga?


Jag som samhällsekonom har alltid varit intresserad av affärsvärlden och i synnerhet juridik. Detta i kombination med att jag under gymnaisetiden blivit intresserad av tyska (kan relativt flytande numera) har gjort att jag sneglat på att läsa affärsjuridik med inriktning mot Tyskland efter gymnasiet.

Då kan jag alltså konstatera att jag vet vad jag vill läsa. Men......tänk om man ångrar sig halvvägs in i utbildningen och kommer på att det här är inte vad jag vill göra, eller tänk om man kommer på att man borde ha jobbat något år först. Det blir väldigt många "tänk om tankar" som rör sig i ens huvud. Sedan kommer man till frågan om man ska bo hemma eller om man ska flytta hemifrån och därmed få mer frihet, men dessutom få mer ansvar. Ansvar har aldrig varit särskilt stora beskymmer för mig, men det är ju ändock ett stort steg. Tänk om man kunde förutse vad som är rätt att göra! 

Sedan kommer en ytterliggare fråga som man önskar att man kunde sia fram ett svar om. Ska man fortsätta att lira hockey. Spontant så vill man ju inte sluta när man befinner sig på målsnöret dvs. målsnöret till att ges chansen att nå a-laget. Visionen är i dagsläget inte omöjlig med tanke på hur truppen ser ut idag. Men vem vet om man själv är den som de anser vara bäst eller inte, vem vågar vänta på att ges det svaret och riskera att missa andra saker i livet som man annars inte hinner. Ja bara det är en svår fråga. Men vad fan ska man göra om man inte skulle spela, det är ju vad mitt liv har varit beroende av från att jag var 4,5 år gammal fram tills nu. Trost minus 20 gradiga kvällar och frost i hela ansiktet decemberkvällar ute i Ljungsbro så är det ju en av de bästa känslorna som finns, när det handlar om att känna frihet att leva i nuet och ha förbannat kul. Bara detta känns som ett jobbigt beslut att fatta som egentligen borde vara lätt. Man vill men vet inte om man hinner/kan. 

Det enda som jag känner mig helt säker på just nu är att jag har en underbar flickvän. Älskar dig Amanda <3 du betyder allt.

Als man auf Deutsch sagen, auf wiederhörung!

/Robert


ännu ett födelsedagsbarn

GRATTIS ISABELLE PÅ 18-ÅRSDAGEN. HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA DAG FÖR DET ÄR DU VERKLIGEN VÄRD!

Hipp hipp hurra hurra. .
älskar dig sötnos ♥


mina fina presenter

Här kommer en bild på min fina tårta som josefine gjorde till mig! ♥ Dock kom jag på, smart som jag är att vi skulle ta kort på tårtan. Men självklart hade vi varit så glupska att vi redan hunnit äta upp halva tårtan. . Typiskt oss!


Har haft en sån jävla bra kväll med brudarna ikväll. Vi har skrattat så vi nästan dött, och det är sånt man har vänner till. . Ni är bäst! Kärlek till er. ♥

Så här ser det oftast ut



Måste berätta att jag fick världens finaste presenter också. Kan ju lika gärna slänga in bilder på dom så att ni får se.
Här kommer ett armband som jag fick av bästa josefine & en super fin tavla av sara och josefine.

     


mina köksbråkande kockar

Har varit iväg och jobbat hela dagen, och nu är jag faktiskt ganska trött. Eller slut faktiskt, men det var riktigt kul. Jag & anna hade riktigt mysigt.

Slänger upp lite bilder från idag. .











Nu är sara & josefine här. Super mysigt! Vi har precis käkat tacos och sitter nu och myser framför handbollen. Haha, sitter här och pumpar information om josefine. . Så jävla kul! Hon är allt bra hon. Men dålig på att ljuga, det är hon allt.

Slänger upp en bild på dom oxå. ♥


jobb

Hej hej!
Hoppas ni hade en bra fredagkväll igår, för jag hade det riktigt trevligt.

Snart är det dags för mig & anna att jobba, så egentligen borde jag inte sitta här och skriva, för jag har massor med saker att packa ihop som jag ska ha med mig. . Men det blir kul, riktigt kul!


Senare idag kommer josefine & sara hit. Och det kommer bli världsmysigt eftersom jag inte träffat er på hur länge som helst. . Mina sötnosar. ♥

Jag saknar redan bobii. . ♥

Bilder från idag kommer senare! Ha det så bra så hörs vi senare. / A


min förändringskurva

Blondinbella- ute ur let´s dance. Vet faktiskt inte vad jag ska säga. Såg det inte idag, men måste definitivt se reprisen på söndag. .

Teatern var bra. Vi skrattade & hade jävligt kul Innan det blev det BK. Och nu kan jag faktiskt beställa vin, lagligt om jag vill. Det känns ganska grymt för att vara ärlig!

Imorgon ska jag & anna jobba. Blir alltid mysigt med dig tjejen. För du är ju mysigast, hihi. ♥

Läste nyss världens finaste mail från världens finaste nathalie. Du är verkligen bäst bäst bäst. Den bästa lillasystern i hela världen. Och jag är verkligen så himla glad att du finns i mitt liv, för ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle göra utan dig. Love you sis ♥

Ta hand om er så hörs vi imorgon! / A

Tänkte slänga upp en bild & visa hur jag har förändrats under åren. .


poker

Hej mina kära vänner!

Har precis spelat poker med mormor, kekke & bobii. Det där med spel är inte riktigt min grej. Men som man brukar säga, otur i spel, men tur i kärlek. Och det har jag ju iallafall. ♥

Snart ska  vi ner till BK & mysa lite. Efter det bär det av mot sagateatern. . Slänger in lite bilder när jag kommer hem.

Vi hörs senare! / A

tack alla underbara

Tack för världens bästa dag igår. ♥

Fick massor med fina presenter igår. En systemkamera av mamma & lillebror, en minipc av bobii, som jag sitter och skriver ifrån nu. . Den är superfin, den är ljusrosa och jätteliten. Fick även mina älsklingsjeans av mormor & kekke, dom svarta rippade som jag har visat tidigare i bloggen. Och massor med fina tröjor, presentkort, böcker, rosor och mycket mycket mer! Tack så jätte mycket alla underbara människor, ni är bäst. ♥

Tack även till mina bästa brudar som firade mig igår. Fick världens bästa present av er. Ni är bäst & jag älskar er. .




















mamma gästbloggar

Liten blev stor eller tankar från en morsa på Amandas 18-årsdag...


Hmm nu ska jag för första gången i mitt 39-åriga liv blogga. Dagen till ära och i dessa galatider så vill jag först passa på att tacka några viktiga personer i Amandas (och mitt) liv! Tack Mats för att du såg till att Amanda blev till och tack för att hon fick dina stora ögon. Tyvärr måste jag konstatera att du är den största förloraren som inte har fått vara med och uppleva det jag har tillsammans med Amanda. Tack också till världens bästa Mamma/Mormor & Kekke. Utan ert hjälp och stöd (och bankkonto) hade det inte varit lika enkelt att vara ensamstående mamma. Jag tror nog att Amanda betraktar er som sina föräldrar också. Tack världens bästa lillebror Oliver för att Du finns för din syster och för att Du står ut med henne även de dagar när solen har gått i moln. Och för att hon står ut med dig när Du retas... Är faktiskt riktigt stolt att jag fått er så tighta trots åldersskillnaden *klappar mig själv på axeln*. Tack också Pappa/Morfar i himlen, jag vet att Du betydde mycket för Amanda! Synd att Du inte fick vara med och uppleva denna dag... Ett stort tack till kurator Anders Jonsson som fanns där för Amanda när allt ballade ur i 8:an och tack lärarna på Prolympia för att ni hjälpte henne på banan igen... Utan er hade hon aldrig varit där hon är idag, på Stylistprogrammet på Ljunkan. Tack också till Magnus Hallqvist som blev en räddare i nöden när Amanda opererade blindtarmen i Österrike & tack Bobii som ringde ner till sjukhuset och tröstade henne... Tack Bobii också för att Du är min dotters omtänksamme pojkvän och att Du har ditt lugn som motvikt till Amandas humör! Slutligen tack till Jojje & Jenpan & alla andra som tar hand om Amanda varje sommar i Lerbäck! Skulle kunna sitta här och fortsätta tacka en mängd gamla dagisfröknar, lärare, vänner till Amanda m fl men det tänker jag inte göra...

Amanda föddes en tisdagskväll kl 20.07 för nästan 18 år sedan! Platsen var Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Hon kom med fart, från första värken tills första skriket tog det ca 3 timmar. Vikt 2950 g och längd 49 cm vilket ändrades på första BVC-kontrollen till 47 cm. Jaja hon var inte stor men söööt! En av sköterskorna sa att "alla bebisar är inte söta" men hon tyckte att Amanda var jättesöt. På den tiden fick barnen ligga i särskilda barnsalar och mammorna skulle vila på sina rum när man inte ammande. Hallå, vem vill ligga och vila när man just upplevt nåt så stort som att föda barn?! Jag sprang in och ut i barnsalen hela BB-tiden och sova var det sista jag ville! Efter 3 dagar fick vi åka hem till vår lägenhet i Fröslunda. Där började Ditt liv och sen har Du ju bott på ett antal platser till. Som de flesta vet som känner mig så gillar jag att flytta och som barn är det ju bara att hänga med... I Linköping har vi bott i 14 ½ år nu och den öschötska dialekten har Amanda fått på köpet.

Vårt liv tillsammans har varit både en dans på rosor och en maktkamp. Amanda & jag är inte speciellt lika konstaterade vi gemensamt häromdagen! Rent utseendemässigt så är det inte mina gener Amanda fått, tack Gud för det! Amanda är morgonpigg & kvällstrött medan jag hatar när väckarklockan ringer och gärna är uppe sent. Vi har dock gemensamt att vi oftast alltid somnar båda två när vi ska se någon film på kvällen. Tyvärr kan ju ingen berätta hur filmen slutade... Amanda är väldigt hemkär medan jag gillar att vara på vift. Amanda vill vara ute i tid medan jag är tidsoptimist och ofta(st) är ute i sista minut. Amanda är försiktig medan jag sällan tänker mig för. Har min dotter att tacka ett antal gånger för att hon varit klokare än jag! Amanda är sportig och gillar att träna. Jag köpte ett gymkort i höstas men har inte kommit längre än så. Gemensamt har vi dock vårt hetsiga humör och PMS. Är inget bra när vi drabbas samtidigt eller sammandrabbar... Vi är nog också lika slösaktiga med pengar och gillar att shoppa loss. Båda har också mobilen på ljudlöst vilket gör att vi inte alltid får tag på varandra! Vi tycker dock väldigt mycket om varandra och har gjort många, många roliga saker & resor ihop under Amandas liv. Tror nog att Du tycker att jag är en ganska bra & schysst morsa trots att jag kan tjata ibland och fråga samma saker flera gånger. Jag vet att jag är Din största trygghet och är säker på att Du vet att jag alltid finns för Dig när Du behöver mig!

Från och med idag räknas Du inte längre som barn så välkommen in i vuxenvärlden! Nu är Du myndig och får ta det största ansvaret själv. Du får gifta dig, rösta, dricka sprit på krogen och kan köpa snus åt din mamma... Hehe så bra! MEN Du är trots allt bara 18 år och har fortfarande ett helt liv framför dig... Tant blir Du först när Du kallar dina kompisar för väninnor, kommer på dig själv med att citera din morsa, hellre tar på dig moonboots istället för de snygga, kalla stövlarna, letar stenar på stranden istället för att kolla in snygga killar, slutar läsa "fråga om sex-spalten", sminkar dig endast vid speciella tillfällen, går till affären, med den fula miljövänliga tygpåsen utan att skämmas, köper trisslotter istället för godis och en tidning & inte använder bikini utan solar i bh!

Hoppas att Du bor kvar hos mig/oss ett långt tag till och Du, det är helt ok att vara liten ibland även när man fyllt 18 år.

♥  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MANDA!  ♥
Älskar Dig mer än Du kan ana! ♥ Puss Puss från Mamsen


nathalie är underbar

Nu har jag varit hos bästa sis. Så himla skönt att få prata av sig om allt & inget. Du förstår mig verkligen, och faktiskt så känns det som vi är systrar. Systern som jag aldrig fick, som vi brukar säga. . ♥ Älskar iallafall dig hur mycket som helst natha! Du är bäst och det vet du.
Fick världens mysigaste presenter också. Ett underbart nagelack & hemma spa. Passar perfekt till mig, men som sagt så känner du ju mig utan och innan.

Håller på att städa, men tyckte själv att jag var värd att få ta en paus och sätta mig ner och blogga en sväng. Måste fixa & trixa inför imorgon då jag blir stora damen som man brukar säga! Det pirrar så där förfärligt mycket i magen just nu. Är faktiskt lite nervös för att fylla 18. Fast egentligen innebär det ju bara bra saker.

Idag kom lillebror hem, mysigast! Och imorgon kommer mormor, kekke & bobii hit. Hur mysigt som helst ♥ Det kan verkligen inte bli bättre. .

Mina bästa brudar har även planerat inför morgondagen. En liten hemlis sådär. Vet bara att jag ska vara på stan klockan tolv imorgon. Ni är verkligen underbara & jag älskar er. ♥

På lördag kommer josefine & sara hit. Det kommer också bli skit mysigt. ♥ Er älskar jag också, och det vet ni!

Älskar bobii ♥ mest av allt.

Nej nu ska jag fortsätta och städa.
Ha det så bra & ta hand om er. / A

Här kommer mitt fina paket som jag fick av min älskade nathalie. ♥ Love you


natha

Hej hej!

Nu sticker jag iväg till natha en stund, det blir mysigt.
Älskar dig sis ♥

Skriver när jag kommer hem! / A


klippning

Hej igen!

Glömde att berätta att jag klippte mig idag. Riktigt skönt att bli av med det slitna. Har dock inte hunnit ta några bilder än, men det kommer imorgon.

Min & mammas fruktsallad vart riktigt lyckad. Så där super god så man bara vill äta upp allting. Men det gjorde jag inte, för jag sparade imorgon till min frukost!

Jag blir galen på josefine. Varken mobil eller internet. . Men du är bäst iallafall. ♥

Imorgon är det en vanlig dag i plugget. Efter ska jag träffa natha, som ska bli hur mysigt som helst. ♥ Imorgon är även min sista dag som sjuttonåring. . Undra hur det kommer kännas sen. Om jag kommer få växa några centimeter imorgon natt, om jag kommer se äldre ut på torsdag, nästan förvandlas till en gammal kärring! Nej, nu skojjade jag bara.

Ta hand om er, vi hörs imorgon. ♥ / A

Måste bara säga att jag kommer få det super mysigt i sängen ikväll, jag har äntligen tagit tag och laddat ner twilight som jag är helt besatt av. Den filmen tog verkligen mig & jag älskar den. Så kvällen ska spenderas framför den. MYS!

Och sist av allt vill jag bara säga att jag älskar bobii. ♥


Obama

KUL att äta pencilin. . Nej, faktiskt inte! Kände mig iallafall jävligt stolt imorse som gick in till vårdcentralen utan sandra. För det var henne jag tänkte släpa med in och krama sönder handen på! Dig älskar jag, och det vet du. ♥

Blev ingen träning med isabelle idag tyvärr, jävla pencilin som sagt. Men nästa vecka kör vi på gärnet & vi ska bara äga sönder på stepen. Wow, kan se oss dansandes framför mig!

Just nu händer inget speciellt. Väntar på att mami ska komma hem så att vi kan börja med våran fruktsallad vi ska äta ikväll. MUMS! Fruktsallad med lite grädde & jordnötter är så smarrigt. Har även sett när Obama svor sin presidentsed eller vad det nu kan heta. . Riktigt maffigt faktiskt. Och så många svarta amerikaner som var där för att hylla sin hjälte! Det kom faktiskt lite glädjetårar från mig. Hoppas nu när Obama tar över att världen går mot en bättre och säkrare framtid.

Det var allt just nu, vi hörs senare. ♥ / A


söta elina

VART SÅ GLAD NÄR JAG LÄSTE ELINAS BLOGG!
VILL BARA SÄGA ATT DU ÄR OTROLIGT SÖT. . ♥

Alla som vill läsa en underbar och rolig blogg tycker jag ska kika in på
http://elinarawet.blogg.se den är verkligen värd att läsa!


rippade jeans

Dessa byxor är verkligen ett måste för mig. .
DOM ÄR SNYGGA SÅ IN I HELVETE RENT UT SAGT!
Inom kort kommer dom finnas i min garderob, den saken är säker. Rippade jeans är ett måste för mig. I LOVE ♥



Hittade även en schysst väst från bikbok. Passar fint att ha nu när det är så ruggigt & kallt ute. .


balklänningar

Sitter och kollar runt på lite olika balklänningar
30 maj är det dags för mig & bobii att dansa med varandra. . ♥

Tänkte lägga upp lite olika klänningar, så kan ni väl säga vad ni tycker?! På några klänningar har jag tänkt mig en annan färg.
Tänker inte säga vart jag hittat klänningarna, så det är ingen idé att fråga.

                 

    

    

   

  



bobii gästbloggar

Hej! Nu ska jag visst gästblogga här på Amandas blogg och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har kännt Amanda i snart 3 år och varit tillsammans med henne i snart 2,5 så jag känner nog Amanda väldigt bra. Tiden går fort och snart är hon 18 år. När jag träffade Amanda var hon 15 år och var lite av en rebelltonåring som hatade skolan mer än allt annat. Numera så går hon stylistlinjen på Ljunkan och har börjat satsa på det hon vill bli, så en hel del har hänt under tiden vi lärt känna varandra. Amanda är ju min flickvän så det är väl inte konstigt att jag är stolt över henne och beundrar henne för att hon kämpat så mycket för att nå dit hon vill.

Fyra dagar kvar som 17 åring för hennes del. Sen är hon vuxen. Fan, vad tiden går fort. Kommer själv ihåg när jag fyllde 18. Alla nära och kära som firade en, en underbar känsla. Hoppas Amanda får världens bästa 18-årsdag på torsdag för det är hon verkligen värd.

Det var allt från mig

/ Robban

P.s. Älskar dig, mest i världen Amanda <3

bäst

Hej alla glada läsare!
Hoppas ni har haft en riktigt mysig & skön helg.

Igår träffade jag min josefine, världens mysigaste. . Vi var och kollade på hockeymatch, och min bobii var bäst!
Tur att jag får träffa er båda snart igen. ♥

Just nu sitter jag här och skriver och bobii sitter och lyssnar på min ipod. Han är jävligt gullig för han sitter och sjunger högt, hihi! Det var inte längesen han satt och sjöng I´m a barbie girl. . Det säger ju allt liksom. Men jag älskar honom, av hela mitt hjärta. ♥

Skriver igen när jag kommer hem, vi hörs då! / A

Tänkte slänga upp en gullig liten bild på oss som betyder väldigt mycket för mig. .♥



lördagmorgon

Godmorgon!

Lördag idag vilket innebär att jag åker till norrköping. Ska träffa josefine, äntligen! Gud som jag saknat dig. Sen blir det hockey. Imorgon blir det skön träning med frida också. Och dagarna börjar närma sig min 18- årsdag!
Det var allt från mig, skriver säkert senare ♥ / A

heja cluben

Hej hej!
Nu sitter jag här ensam i lägenheten. Mamma och lillebror är på hockey & hejar fram cluben till vinst.
Idag har det inte hänt allt för mycket, det var en lång dag i skolan. . Men tjejerna gör det som sagt var mycket lättare! ♥

Försökte ringa josefine förut, men inget svar. . Har inte pratat med dig på evigheter. Så när du läser det här kan du iallafall tänka på mig som tänker på dig ♥

Imorgon blir det ansiktsbehandling i skolan, fan vad underbart livet kan vara ibland! Så min fredag kommer gå ut på att ligga och få bli ompysslad. Haha, det får inte ni! Ibland tycker jag att det är riktigt kul att retas.

Älskar bobii, mina vänner & min familj. Ville bara säga det ♥
Ta hand om er! / A

Måste bara tillägga en sak, jag längtar sjukt mycket tills min anna flyttar hit till linköping.

LW

Sitter och kollar på Lasse Winnerbäck dokumentären.
Lasse är sjukt bra, det går inte att beskriva. Och jag är sjukt stolt över att han är härifrån Linköping faktiskt. .
Kom änglar är den bästa låten någonsin ♥ det kommer alltid vara den bästa!


jag och mina älskade brillor

Det blev en mysig fika på stan efter skolan med Anna och Julia ♥ Tur jag har er två.

Nu sitter jag här och försöker plugga till provet vi har imorgon. Måste hoppa in i dushen också känner jag, och få sådär riktigt nytvättat hår som är underbart. Efter det ska jag byta lakan i min säng så den blir sådär riktigt mysig ikväll när jag ska sova. Tänkte skriva och berätta en sak som hände när bobii var här, men tror jag skippar det föressten.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, jag hör av mig senare igen! / A

Ni ska föressten få se en bild på mig i mina brillor. . Inte alla som får se det! Anyway optikern sa att jag måste börja använda dom mer nu, och det är en liten suck för det. Men men, dom är fan grymma! Jag är grym.



Nå, vad tycks?!


bästa brudar

Nu blir det plugget, och träffa mina bästa brudar ♥

Skriver när jag är hemma igen. / A

    


sprutan

Jag kan sammanfatta mitt tandläkarbesök såhär
Nu har sprutan blivit min bästa vän, genom att hålla smärtan borta

Ta hand om er, återkommer senare. / A


videoblogga?

Ska snart chilla iväg till tandläkaren, hoppas han inte kommer fixa med något som kommer göra allt för ont bara. .

Har funderat fram & tillbaka på att börja videoblogga lite då och då. Själv tycker jag det skulle vara skit kul. Kanske ska försöka träna bort lite av min fruktansvärda östgötska först, eller det kanske bara är charmigt? Nåväl, skulle vilja veta lite vad ni tycker? Vill ni se östgötsk liten tjej sitta och snacka om allt och inget? Jag tycker det skulle vara toppen kul, men vi får se hur det blir med den saken. Ska fundera ett litet tag till!

Skriver senare, om jag överlever tandläkaren vill säga. / A


tror jag fick matförgiftning. .

Hej bloggen och kära läsare.

Idag har det inte blivit något bloggande alls, har mest spenderat min dag åt att ligga på soffan & tagit hand om min stackars mage. . Tror jag åkte på en liten släng av matförgiftning av min pizza i fredags.

Imorgon är det måndag och dags för plugget igen, inte direkt jippy! Men med mina underbara tjejer i klassen så blir allt mycket bättre ♥ dom är ovärdeliga. Och snart är det studiedag, på min artonårsdag faktiskt. Kunde inte ha blivit mer perfekt än så. Sen går vi några dagar & får studiedag igen. Det blir underbart, man tar liksom tillvara på livets små ljusa stunder & vissa dagar betyder det mer.

Josefine är hemma från idre nu, så jag kan äntligen sluta oroa mig för att hon hade dragits med i någon lavin eller liknande. . Måste träffa henne snart, börjar få såkallat josefinesyndrom. ♥

Imorgon ska jag hålla tummarna för att mormor & hennes företag hon jobbar på försätts i konkurs, nu tycker säkert alla att jag är dum i huvudet som önskar mig egen mormor något sådant. . Men jag tycker det är dags för henne att sluta jobba nu och börjar njuta av livet som pensionär istället tillsammans med kekke. Så kan dom komma hit mycket oftare och hälsa på, och det vore ju toppen!
Mormor & Kekke är bäst ♥ Min familj, mina vänner & min underbara bobii är helt klart bäst.

Har föressten beställt smink från trucco. Nu väntar jag bara på att det ska komma. . Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, som man brukar säga. Men ibland kan jag undra om det ordspråket verkligen stämmer? Som tillexempel nu, när jag väntar på min artonårsdag. Jag bara väntar & väntar, och jag tycker dagarna bara går långsammare för varje dag. Och nu är jag extra nyfiken när min pluttis har gett mig ledtrådar att klura på, han är allt bra finurlig han! Och jag älskar honom, av hela mitt hjärta. Jag gör verkligen det ♥

Nu ska jag sätta mig & se bingolotto, hoppas på att vinna några miljoner. . Om mamma och jag bara hade haft några lotter. Haha! Sen blir det snillen snackar, verkar vara riktigt kul. Efter det ska jag mysa ner mig och se mordkomissionen som jag fått låna av bobii, kvällen kommer avslutas med lilla jönssonligan och cornflakeskuppen. Det är jag det! Och stolt som fan är jag över det också.

Ta hand om er, så hörs vi imorgon. / A


kvällsunderhållning

I kvällens körslag skulle Hanna ha åkt ut, Nanne var betydligt bättre tycker jag!

Bobii är här och vi har det väldans mysigt ♥ i love you.
Har förövrigt tolv dagar kvar som liten människa, eller liten & liten. Det kommer jag alltid vara, sådäså!

Sov gott ♥ / A


step

Okej kan väl erkänna en sak, step var inte riktigt min grej. .
Ont i magen har jag också. Usch!

Ta hand om er ♥ / A

mina favoriter

Och mina favoriterna i let´s dance är. .
Laila Bagge & Mojje. Klockrena!
Men man kan ju inte undgå att gilla Hasse Aro, det gör ju alla. Även jag.

Var väl bara det jag ville säga. Godnattpuss allihoppa, vi hörs igen imorgon ♥ / A


amanda taggar inför let´s dance

Hej
Nu har det varit dåligt med uppdatering, skärpning amanda!

Sitter här efter en alldeles för jävla lång dag i plugget, när det är fredag tycker inte jag man ska behöva komma hem vid fem. . Iallafall är jag orolig över att josefine inte svarar i telefonen. Har inte fått tag på henne på flera dagar! Hon brukar aldrig vara en sån som stänger av mobilen, inte svarar när man ringer eller skickar sms. Har ju hört ryktas om dom där jäkla lavinerna uppe i fjällen. Nej så kan det inte vara! Men jag blir iallafall orolig skitunge. ♥

Ikväll ska soffan vara min räddare i nöden. Imorgon ska jag & frida till gymmet och köra step. Alltid härligt att börja lördagen tillsammans med bästa frida. Och efter sin jäkla hockeymatch så kommer bobii hit. Inte för att jag inte tycker om att han spelar hockey, för det gör jag. Och tur är det att han är bäst! Men ibland blir det lite väl mycket. . Hockey hockey hockey hela tiden. Är det ingen annan som känner så ibland? Men jag älskar honom iallafall, av hela mitt hjärta ♥ han är bäst, han kommer alltid vara bäst i mina ögon.

En timme kvar till let´s dance och jag är super taggad. Har ingen favorit än, men med det återkommer jag efter programmet.
Ha en mysig fredagkväll och ta hand om er ♥ skriver senare. / A

Måste bara tillägga att det är otroligt mysigt att ha träffat tjejerna igen. . Jag älskar er ♥ och det vet ni!
 

amanda är trött

Och nu är jag trött, skit trött om jag ska vara ärlig. . Men det är skönt, riktigt skönt!

Skolångesten trycker på en aning just nu, om vi bara kunde få en vecka till. .
Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av den sista tiden, usch vad hemskt det låter.

Ta hand om er ♥ / A


jag är duktig

Tjolahopptjolahejsan!

Idag ska duktiga duktiga amanda skaffa gymkort på feelgood. Önskade mig det när jag fyllde, och självklart får jag det nu av världens bästa mormor och kekke ♥ Det känns grymt peppt eftersom frida och lovisa också har kort där, då behöver jag inte träna ensam. Har gått in för att få en riktigt vältränad kropp nu, maybe not! Men vore jävligt nice iallafall!

Imorgon börjar plugget. Ångest? JA!

Saknar bobii ♥ älskar dig mest.
Skriver senare, ta hand om er! / A


en söndag

Nu är det massor snö och jag är superglad!
Idag har jag och mormor varit på stan, det var mysigt. Köpte en tröja på monki och en på tippy. Sen köpte jag två baslinnen på gina. .

Just nu sitter jag och kollar runt på systemkameror, önskar mig det i artonårspresent. Och självklart önskar jag mig en mini dator också, det finns en super fin rosa. Hoppas min önskning slår in!
Hörs senare, ha det bra ♥ / A

r.i.p Jett

Jag sörjer med John Travolta & hans fru Shelly som förlorade sin sextonårige son Jett igår. . Det är hemskt, riktigt hemskt.
Travolta har iallafall spelat i en av världens bästa filmer, grease ♥ Men det kan aldrig väga upp med att ha förlorat sin enda son.

snömysigt i E

Sitter här i E, idag har vi inte gjort så mycket och skönt är det! Imorgon kommer bobii hit, det blir super mysigt. .

Saknar josefine som åkte till idre idag, hoppas du får världens finaste vecka uppe i snön och kylan. Men jag ska inte klaga, här snöar det för fullt, har varit rena snökaoset här idag, hell yeah för vintern. I LOVE ♥
Nu ska jag kolla på travet med kekke och hoppas på att vinna alla miljoner. Senare blir det körslaget, det blir mysigt.
PUSS och ta hand om er ♥ / A

Josefine gästbloggar

okej det här är lite klurigt, har aldrig gästbloggat förrut, men någon gång ska väl va den första!
Imorgon ska jag iväg till Idre med min Familj och amanda skulle ha följt med om hon hade fått ledigt från skolan. Vilket va otroligt synd att hon inte fick !

Vad betyder amanda för mig ?

Amanda är min allra bästa vän och det har hon vart i lite mer än ett år.
Det har ju helt klart vart det bästa året som kunnat hända.
Alla som känner amanda vet att hon är underbar så det är inget jag behöver sitta och förklara för er som läser.
Amanda och jag lärde känna varandra när jag började i Barcelona i nian på Prolympia.
I början så va vi väl inte toppen polare men sen vände det som en hand, sen va vi som syskon, bortse bara syskonbråken.
Amanda är den jag kan säga allt till utan att tveka en sekund, en riktig kompis som man vet att man alltid har där.
Vi har gjort mycket ihop på kort tid, jag fick den turen att få följa med henne och hennes familj till London.
Helt klart bland det roligaste jag har gjort, riktigt coolt, hade aldrig vart i London förrut så det var en så himla kul upplevelse.
vad har vi gjort mer? hum.. Inte någon mer resa, men vi har det alltid så kul när vi är tsm.
Och det är inte bara jag i min familj som tycker enormt mycket om henne, utan hela min familj.
som amanda själv brukar säga, det känns som att hon är en del av familjen.
Om jag fick chansen så skulle jag göra allt för henne för hon betyder verkligen så mycket.
och det tror jag att hon vet, absolut.

Du är den som allid får mig att må bra när det känns som värst och du är den som får mig att stå på benen när jag känner att dom börjar ge vika. Du är den som jag fångar om du faller, den som jag skulle ge allt för att alltid få ha vid min sida. Du är min bästa vän.

When you feel all alone, and the world has turned its back on you. Give me a moment please to tame your wild, wild heart. I know it feel like the walls are closing in on you It´s hard to find relief, and people can be so cold. When darkness is upon your door, and you feel like you can´t take anymore.
Let me be the one to call, lf you jump I´ll breake your fall. Lift you up and fly away whit you into the night. If you need to fall apart, I can mend a broken heart. If you need to crash, then crash and burn you´re not alone.
When you feel all alone and a loyal friend is hard to find. You´re caught in a one way street, whit the monsters in your head. When hopes and dreams are far away, and you feel like you cant face the day.Let me be the one to call, lf you jump I´ll breake your fall. Lift you up and fly away whit you into the night. If you need to fall apart, I can mend a broken heart. If you need to crash, then crash and burn you´re not alone. Cause there has always been heartache and pain, and when it´s over you´ll breath agian.you´ll breath agian.When you feel all alone, and the world has turned its back on you. Give me a moment please to tame your wild, wild heart.Let me be the one to call, lf you jump I´ll breake your fall. Lift you up and fly away whit you into the night. If you need to fall apart, I can mend a broken heart. If you need to crash, then crash and burn you´re not alone.Let me be the one to call, lf you jump I´ll breake your fall. Lift you up and fly away whit you into the night. If you need to fall apart, I can mend a broken heart. If you need to crash, then crash and burn you´re not alone.

 


I will never let you fall.
I´ll stand up for you forever.
I´ll be there for you through it all,
even if saving you sends me to haven.





















Love.

nollnio

Hej gott folk!
Hoppas ni har fått en riktigt bra start på det nya året, och att nyårsafton inte blev alltför full. .

Nu sitter jag här i E hos mormor och kekke, det är riktigt mysigt. Det enda som saknas är pluttis. .
Har varit ute och kört bil med kekke, känns som körkortet börjar närma sig med stormsteg. Känns som tiden jag fick vara liten också börjar rinna ut, har ju för fan bara nitton dagar kvar som sjuttonåring, hell yeah!
Nu ska jag ringa till bobii.
Skriver senare, ta hand om er ♥ / A

RSS 2.0